Menu Sluiten

Aanbod Zonnepanelen Antwerpen

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Zonnepanelen – Zonnepanelen Laten Plaatsen – Duurzame Energie – Micro Omvormers – Plaatsing Zonnepanelen – 

Wenst u meer info over aanbod zonnepanelen antwerpen kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Aanbod Zonnepanelen Antwerpen

Dakwerken | Zonnepanelen | Bouw | Isolatie | Duurzame Energie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbod zonnepanelen antwerpen

statement home meerwaarde aanbod op zoek over ons contact statement home meerwaarde aanbod op zoek over ons contact te huur ruim appartement met slaapkamers en tuin aanbod zonnepanelen antwerpen is gewoon uw perfecte keuze adres congresstraat antwerpen een ruim appartement met slaapkamers en een tuin wat wil je nog meer in het midden van de stad vlakbij het centraal station de zoo en het winkelhart van antwerpen ligt dit splinternieuwe appartement. Je stapt binnen in de grote woonruimte met volledig genstalleerde open keuken. hier maak je jouw gezellige stek met plaats voor een ruime zithoek en een grote tafel waaraan je vrienden en familie met plezier verwelkomt de slaapkamers liggen achteraan het gebouw. een goede nachtrust of .

contact ichoosr menu ichoosr menumenu thuisbatterij groepsaankoop thuisbatterij wat is een thuisbatterij wanneer een batterij aankopen hoe werkt de groepsaankoop waarom meedoen het aanbod kwaliteit en garanties groene energielening over ons de veiling infoavonden veelgestelde vragen zonnepanelen groepsaankoop zonnepanelen hoe werkt het waarom meedoen het aanbod groene energielening thuisbatterij rendement digitale meter over ons getuigenissen tips video s veilingsresultaten infoavonden veelgestelde vragen energie hoe werkt het inschrijving veiling persoonlijk voorstel besparing garanties over ichoosr over ons over ichoosr leveranciers vacatures blog nieuws contact contact heb je vragen over de groepsaankopen energie of zonnepanelen neem dan contact op met onze gespecialiseerde klantendienst. Zonnepanelen veelgestelde vragen contactformulier zon mavr uur energie veelgestelde vragen contactformulier energie mavr uur zakelijk contact heb je andere vragen voor ichoosr neem contact met ons op via het contactformulier of door te b.

Kennisgeving over Aanbod zonnepanelen antwerpen

inbraakbeveiliging domotric leuven domotric home over ons aanbod realisaties producten contact home over ons aanbod realisaties producten contact cls ukanimationslideleft delay cls ukanimationslideleft delay aanbod inbraakbeveiliging algemene elektriciteitswerken poortautomatisering zelf electriciteit leggen cls ukanimationslideright delay cls ukanimationfade delay inbraakbeveiliging en brandbeveiliging zijn belangrijk voor het beschermen van uw gebouw en de mensen erin voor jouw inbraakbeveiliging en brandbeveiliging werk met topinstallaties en een erkende installateur. Veiligheid gaat boven alles waarom de juiste brandbeveiliging of inbraakbeveiliging kan ongewenste bezoekers afschrikken en waarschuwen waar en wanneer er brand dreigt uit te breken belangstelling in de prijs van aanbod zonnepanelen antwerpen Als erkend installateur van beveiligingssystemen beschikt domotric in leuven over jarenlange ervaring en de nodige knowhow om uw woning of bedrijf tegen al deze gevaren te be.