Menu Sluiten

Offerte Zonnepanelen Antwerpen

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Zonnepanelen – Zonnepanelen Laten Plaatsen – Duurzame Energie – Micro Omvormers – Plaatsing Zonnepanelen – 

Wenst u meer info over offerte zonnepanelen antwerpen kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Offerte Zonnepanelen Antwerpen

Zonnepanelen | Renovatie | Duurzame Energie | Dakwerken | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Offerte zonnepanelen antwerpen

logo over cpc wie zijn wij onze visie onze missie de toekomst referenties prive referenties industrie contact producten zonnepanelen zonneboilers led verlichting infrarood verwarming laadpalen voertuigen emobility energy audits solaredge offerte partners referentie zonnepanelen antwerpen watt terug naar overzicht wenst u ook een offerte voor uw zonnepanelen vraag hier een offerte aan offerte zonnepanelen antwerpen vlug rendement Ons bedrijf over ons referenties prive referenties zakelijk advies offertes contact volg ons blog volg ons op twitter volg ons op facebook tags zonnepanelen mechelen zonnepanelen antwerpen zonnepanelen leuven zonnepanelen gent zonnepanelen diest zonnepanelen hasselt zonnepanelen belgi .

over ons jobs realisaties contact menu over ons jobs realisaties contact offerte aanvragen dakwerken van loon wij zorgen voor uw dak dakwerken van loon wij zorgen voor uw dak meer lezen een gebouw is slechts zo goed als zijn dak jouw dak krijgt heel wat te verduren. Van extreme temperatuursverschillen tot regen en wind. Daarom is het noodzakelijk om jouw dak op tijd en stond van het nodige onderhoud te voorzien. Is jouw dak aan een renovatiebeurt toe of ben je momenteel aan het verbouwen dakwerken van loon is uw partner voor al uw algemene dakwerken De verkoopsom van offerte zonnepanelen antwerpen Onze dienstverlening hellende daken dakpannen tegelpannen recuperatie pannen leien platte daken zink koper lood staande naad hanggoten afvoerbuizen etc. Gevelbekledingen leien zink koper staande naad dakpannen dakisolatie read more bespaar meteen op uw energiekosten met een nieuwe isolatie van uw dak dakren.

Kennisgeving over Offerte zonnepanelen antwerpen

overslaan en naar de inhoud gaan danielhorbach.be home verwarming airco zonnepanelen onderhoud partners sanitair contact regios service is uw boiler aan vervanging toe horbach komt gratis bij u langs voor een offerte op maat in de regio waasland antwerpen en gent contacteer ons home sanitair plaatsen of vervangen sanitaire elektrische boiler in regio waasland plaatsen of vervangen sanitaire elektrische boiler in regio waasland antwerpen gent horbach werkt steeds met de meest kwalitatieve materialen bij het plaatsen of vervangen van een elektrische boiler voor uw sanitaire installatie daarom raden we onze klanten in het waasland de beste merken aan waaronder itho daalderop… De elektrische boiler van itho daalderop is een boiler voor muurmontage van hoge kwalit.