Menu Sluiten

Leveranciers Modulerende Thermostaat

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

Meer info

tags: Zonnepanelen – Zonnepanelen Laten Plaatsen – Duurzame Energie – Micro Omvormers – Plaatsing Zonnepanelen – 

Wenst u meer info over leveranciers modulerende thermostaat kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Leveranciers Modulerende Thermostaat

Dakwerken | Duurzame energie | Zonnepanelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers modulerende thermostaat

toggle navigation home over ons contact nieuws houtkachels verwarming nieuws terug naar het overzicht bericht geplaatst op jan is de aankoop van een slimme thermostaat jouw goede voornemen het nieuwe jaar is begonnen. En dus is het januari tweede maand van de meteorologische winter leveranciers modulerende thermostaat passend voor uw onderneming Normaal is dit de koudste maand van het jaar. Het ideale moment om je de vraag te stellen of je wel efficieumlnt verwarmt. Zeker nu we in de media en reclame zoveel horen over lsquointelligente thermostatenrsquo. Is het in jouw geval slim om zorsquon regelaar aan te schaffen of zijn er andere manieren om energie te besparen heb jij een intelligente thermostaat nodig het antwoord op deze vraag hangt af van je gebruik van je huidige thermostaat. Programmeer je nu je klassieke thermostaat al heel gericht en tot in.

diensten verwarming sanitair elektriciteit domotica zonneenergie onderhoud ventilatie projectcordinatie realisaties over ons contact verwarming wij bieden verschillende verwarmingssystemen aan en bekijken met u steeds welk systeem voor uw situatie meest rendabel en geschikt is. Warmtepompen vloerverwarming centrale verwarming met mazout of gas een combinatie van beide of een zonneboiler elk systeem kunnen wij installeren en perfect integreren in uw woning wat bedoelen we met leveranciers modulerende thermostaat Warmtepomp warmtepompen vormen een duurzaam alternatief voor verwarming met fossiele brandstoffen die sterk belastend zijn voor het milieu en onze omgeving. Verwarmen met een warmtepomp zorgt voor minstens minder couitstoot. Voor een optimale energiebesparing en een correcte installatie van warmtepompen is de plaatsing door een erkende installateur belangrijk. Insight technics heeft hiervoor de juiste knowhow ervarin.

De discipline van Leveranciers modulerende thermostaat

infogeertbraeckman.be home services veelgestelde vragen contacteer ons jobs veelgestelde vragen home raquo veelgestelde vragen hier kan u de antwoorden vinden op enkele veelgestelde vragenin verband metcentrale verwarming ensanitair. Ben ik verplicht mijn cvketel te onderhouden ja. Een cvketel die gestookt wordt op stookolie steenkool hout of pellets moet jaarlijks onderhouden worden. Indien u verwarmt met aardgas is een tweejaarlijks onderhoud verplicht. Voor ketels op stookolie en aardgas geldt deze verplichting vanaf het vermogen van kw zie hiervoor het kenplaatje op uw toestel. Laat bij dit nazicht ook steeds uw schoorsteen nakijken. Een regelmatige controle van uw cvketel is een wettelijke verplichting waar u zelf alle baat bij hebtwat moet er gekeurd worden van de cvins.