Menu Sluiten

Duurzame Energie

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

Informatie over zonneboiler:

Er zijn twee hoofdtypen zonneboilers: passieve en actieve. Passieve systemen laten het water circuleren door zonnecollectoren, die het water verwarmen en naar de goed geisoleerde opslagtank sturen. In gematigde klimaten zijn direct actieve systemen nuttig omdat ze geen back up verwarmingssysteem nodig hebben. In koudere klimaten gebruiken passieve systemen een niet vriezende warmteoverdrachtsvloeistof om de opgeslagen vloeistof op te warmen.

De twee typen zonneboilers zijn het actieve indirecte circulatiesysteem en het passieve integrale collector opslagsysteem. Het eerste type wordt aanbevolen voor koudere klimaten, terwijl het tweede niet werkt bij vriezend weer. Bovendien zijn passieve integrale collector opslagsystemen niet efficient in gebied.

Meer info

tags: Dakrenovatie – Dakwerken – Duurzame Energie – Micro Omvormers – Plaatsing Zonnepanelen – 

Wenst u meer info over duurzame energie kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Duurzame Energie

Dakwerken | Duurzame energie | Zonnepanelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Duurzame energie

nl fr diensten home bedrijf diensten referenties nieuws jobs contact technische studies istema heeft jarenlange ervaring met studies rond duurzame technieken en technische uitrustingen in gebouwen. We spitsen ons hoofdzakelijk toe op de belgische markt duurzame energie leverancier Lees meer bouwfysisch advies energetische concepten ook om de energieprestatie van uw gebouwen te kennen epb kan u bij ons terecht. Als uitbreiding van onze basisopdracht staan we de architect bij met berekeningen en advies om het energetisch concept te definiren en te optimaliseren. Lees meer commissioning amp optimalisatie heel wat gebouwen functioneren niet optimaal ondanks een puik ontwerp en een kwaliteitsvolle uitvoering. Dit heeft effect op het energieverbruik en het comfort. Lees meer haalbaarheids studies ook het onderzoek naar de technische en economische haalbaarheid van hernieuwbare of energiezuinige technieken maakt deel uit van ons dienstenpakket. Lees meer home gt dienste.

ode zonneenergie warmtenet bioenergie windenergie warmtepomp publicaties word lid zonneenergie warmtenet bioenergie windenergie warmtepomp cijfers zonneenergie warmtenet bioenergie windenergie warmtepomp actueel visie activiteiten contact vacatures ode zonneenergie warmtenet bioenergie windenergie warmtepomp publicaties word lid zonneenergie warmtenet bioenergie windenergie warmtepomp cijfers zonneenergie warmtenet bioenergie windenergie warmtepomp contact ode zonneenergie warmtenet bioenergie windenergie warmtepomp publicaties word lid zonneenergie warmtenet bioenergie windenergie warmtepomp cijfers zonneenergie warmtenet bioenergie windenergie warmtepomp contact ode is de sectororganisatie voor duurzame energie in vlaanderen De prijsbepaling van duurzame energie Via overleg en beleidswerk werkt ode aan een hernieuwbaar energiesysteem. Actueel lees hier de meest recente ontwikkelingen standpunten persberichten publicatie.

Bericht over Duurzame energie

bel ons op contact vacatures referenties sanitair verwarming warmtepompen airco zonneenergie waterbehandeling ventilatie sanitair verwarming warmtepompen airco zonneenergie waterbehandeling ventilatie comfortabel sanitair en een perfecte badkamer tot in de puntjes afgewerkt vraag een vrijblijvende offerte van alle markten thuis… De nieuwste technieken voor duurzame energie ontdek ons vakwerk climasan zorgt voor uw thermisch comfort met kwalitatieve partners residentieel appartementen projectbouw… Balans tussen ecologie en economie climasan uw partner in duurzame energie zaakvoerder chris pieters is uw persoonlijk contact en aanspreekpunt. Met jaar ervaring in het installeren van duurzame energie bieden we voor elk project een oplossing op maat. Onze eigen studiedienst staat vo.