Menu Sluiten

Plaatsing Zonnepanelen

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

Meer info

tags: Dakrenovatie – Dakwerken – Duurzame Energie – Micro Omvormers – Plaatsing Zonnepanelen – 

Wenst u meer info over plaatsing zonnepanelen kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Plaatsing Zonnepanelen

Zonnepanelen | Duurzame energie | Dakwerken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Plaatsing zonnepanelen

priv bedrijf jobs menu home over ons over gosolar werken bij gosolar het gosolar team assortiment zonnepanelen omvormers batterijopslag service garantie onderhoud premies referenties blog hulp amp contact faq klantendienst storing noodgeval hoe werkt mijn installatie nieuws gratis offerte klik hier home raquo producten raquo zonnepanelen zonnepanelen hoeveel kosten zonnepanelen de technologie staat niet stil ook niet in de zonnepanelensector. Dankzij voortdurende innovaties ligt het rendement van moderne zonnepanelen een pak hoger dan jaar geleden. En de prijs is in die jaar bijna drie keer goedkoper geworden. Daarom zijn zonnepanelen een prima investering ook zonder subsidies. Na de plaatsing vertelt de live monitoring u hoe uw installatie presteert. Benieuw.

home centrale verwarming plaatsing onderhoud herstellingen tankcontroles zonneboilers realisaties offerte contact contacteer ons vraag hier uw offerte zonneboilers wilt u iets doen aan uw energierekening en tegelijk ook voor het milieu dan komt u onvermijdelijk uit bij zonnepanelen plaatsing zonnepanelen zorgt voor een snelle ROI Zonneboilers wilt u iets doen aan uw energierekening en tegelijk voor het milieu dan komt u onvermijdelijk uit bij thermische zonnepanelen. Met deze gratis energiebron kunt u grote besparingen realiserenspaar tot op de aanmaak van warm water en verkort uw stookseizoen met tot maanden per jaar. Bovendien bent u minder afhankelijk van een wispelturige energieleverancier Wat verstaan we onder plaatsing zonnepanelen Eurosun heatpipes vacuuumlmbuizen in belgieuml schijnt de zon spijtig genoeg min.

Feiten over Plaatsing zonnepanelen

particulieren bedrijven koelwagens over ons contact menu particulieren bedrijven koelwagens over ons contact particulieren bedrijven koelwagens over ons contact menu particulieren bedrijven koelwagens over ons contact over augustus bv het augustus van vandaag is een resultaat van intussen meer dan jaar ervaring in het ontwerpen en plaatsen van koel en airconditioninginstallaties. Dit evolueerde doorheen de tijd naar het plaatsen en onderhouden van energiezuinige hvac totaaloplossingen heating ventilation airconditioning cooling voor particuliere woningen en kantoorgebouwen met onder meer vooruitstrevende warmptepompen hoogredenementsventilatie en zonneenergie tot het volledig uitdenken tekenen en opbouwen van industrile koel en vriesinstallaties. Historiek het verhaal van augustus startte in toen erik de beck zijn koeltechnisch bedrijf gespecialiseerd in airconditioning opstartte. Om de sterke groei het hoofd te kunnen bieden ging erik op zoek naar een partner hein augustus zo bleek. Samen startten ze het koeltechnisch .