Menu Sluiten

Componenten Zonnepanelen

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

Meer info

tags: Dakrenovatie – Dakwerken – Duurzame Energie – Micro Omvormers – Plaatsing Zonnepanelen – 

Wenst u meer info over componenten zonnepanelen kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Componenten Zonnepanelen

Zonnepanelen | Duurzame energie | Dakwerken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Componenten zonnepanelen

home elektriciteitswerken zonnepanelen contact zonnepanelen zonnepanelen zijn vandaag de dag het gespreksonderwerp bij uitstek. Niet verwonderlijk wanneer je bedenkt welke voordelen ze bieden de natuur wordt er beter van op termijn maak je een aanzienlijke winst op financieel vlak installatie een zonnepaneleninstallatie bestaat uit belangrijke componenten de fotovoltasche cellen die op het dak geplaatst worden zetten zonlicht om in elektriciteit. Hoe beter ze naar de zon gericht zijn hoe meer elektriciteit ze produceren componenten zonnepanelen voor uw firma op maat De elektriciteit die door de cellen geproduceerd wordt kan je niet rechtstreeks gebruiken daarom dient er nog een omvormer geplaatst te worden tussen de zonnepanelen en je elektrische installatie. Bij ons kan je rekenen op een vakkundige en nauwkeurige plaatsing met componenten van de beste kwaliteit. Prijs neem contact met ons op voor een offerte op maat van uw project. .

primary menu home concept metingen steun realisaties contact het geothermieconcept het geothermieconcept bestaat uit drie essentile componenten die voor ieder type gebouw onlosmakend met elkaar verbonden zijn. Verticaal bronsysteemof de verticale grondboringen de bron waaruit de hernieuwbare energie wordt gehaald onder de vorm van aardwarmte of geothermie op lage temperatuur geothermischewarmtepomp deze gebruikt de geothermische energie uit het bronsysteem om er verwarming en koelingvan het gebouw mee aan te maken op een zeer energiezuinige manier en kan bovendien ook instaan voor het sanitair warm water afgiftesysteem de manier waarop het gebouw met zeer lage temperatuur kan verwarmd worden in de wintermaanden maar bovendien ook kan afgekoeld worden tijdens de zomer deze essentile componenten moeten op elkaar afgestemd zijn om een geslaagd geothermieconcept te kunnen realiseren. Een grondige studieis vereist om een correctedimensioneringte maken n voor het welslagen.

Kundigheid over Componenten zonnepanelen

you are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site De verkoopsom van componenten zonnepanelen Eshop onze diensten assortiment logistiek service cebeo rewards opleidingen amp events inspiratie nieuws dossiers tools projecten downloads contact filialen faq jobs klant worden eshop klant worden onze diensten assortiment logistiek service cebeo rewards opleidingen amp events inspiratie nieuws dossiers tools projecten downloads contact filialen faq jobs klant worden nl fr nl nl fr eshop klant worden home nieuws nieuws blijf op de hoogte van wat reilt en zeilt bij cebeo en in onze sector. Tertiair pv residentieel energie building automation smart tech industrie hvac verlichting tools kabel blog filialen cebeo services subsidies cebeo technologie jaar extra volledige garantie op uw omvormer thuis gratis bij sma denken we aan de toekomst en vooral aan die van onze klanten. Ontworpen om wel tot.