Menu Sluiten

Zonnepanelen Provincie Antwerpen

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Zonnepanelen – Zonnepanelen Laten Plaatsen – Duurzame Energie – Micro Omvormers – Plaatsing Zonnepanelen – 

Wenst u meer info over zonnepanelen provincie antwerpen kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Zonnepanelen Provincie Antwerpen

Bouw | Dakwerken | Zonnepanelen | Duurzame Energie | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Zonnepanelen provincie antwerpen

daikin early bird actie geniet nu van een terugbetaling tot wel euro meer info over climaplus airconditioning warmtepompen ventilatiesystemen sanitair contact warmtepompen in de provincie antwerpen uw woning verwarmen of koelen op een energiezuinige manier doet u met het gebruik van een luchtwater warmtepomp. Zoekt u een daikin warmtepomp installateur in de provincie antwerpen climaplus uit emblem ranst is gespecialiseerd in de plaatsing van daikin warmtepompen en daikin warmtepompboilers zonnepanelen provincie antwerpen raming aanvragen Neem contact op de werking van een warmtepomp warmtepompen halen hoofdzakelijk de temperatuur zelfs bij koud weer uit de aanwezige buitenlucht en zetten deze over naar de verwarmingsinstallatie zoals het sanitair warm water vloerverwarming of radiatoren. De warmtepomp haalt dus het grootste deel van de energie gratis uit de bui.

menu home ocs diensten offerte contact het onderhoud van kantoren in limburg door ocs ons poetsbedrijf reinigt kantoren in de regio limburg poetsbedrijf regio limburg ocs te meerhout grens limburg en antwerpen is reeds jaren specialist in het onderhoud en poetsen van kantoren. We werken over de volledige provincie limburg en alle grote steden zoals hasselt en genk. Onze verschillende werknemers komen uit de buurt van limburg waardoor we snel en efficint ons onderhoud kunnen uitvoeren in deze regio Wat betrachten we met zonnepanelen provincie antwerpen Zoekt u een partner voor het onderhoud en de reiniging van uw kantoren in limburg contacteer vandaag nog de verantwoordelijke van ons poetsbedrijf naast het algemeen onderhoud van kantoren kunt u bij ons terecht voor onderhoud van food installaties ramen wassen van kantoren bedrijven o.

Inlichtingen over Zonnepanelen provincie antwerpen

downloads reserveer tickets plan je bezoek openingstijden en bereikbaarheidindividueel bezoek en met het gezintoegankelijkheidaanbod op maattickets en prijzengroepsbezoek wat is er te zien tijdelijke tentoonstellingenvaste tentoonstellingenactiviteitenagenda kenniscentrum over de organisatie organisatieijzertorensitebestuur over de organisatie steun onze werking abonneegiften en schenkingendraag je steentje bijvredespartner contact download bestel tickets contact bestel tickets component iframe steun het museum steun onze werking abonnee steun aan de ijzer en neem een abonnement op ons tijdschrift door overschrijving van op be met de vermelding abonnee en je geniet van kort.